Healing op afstand

Wist je dat een healing ook op afstand gegeven kan worden? En dat die dan evengoed krachtig is? De helende energie wordt niet gelimiteerd door tijd en ruimte en doet z’n werk daarom ook op afstand.

HOE GAAT DAT, EEN HEALING OP AFSTAND?
We spreken samen een dag en tijd af waarop jij jouw healing gaat ontvangen. Op het afgesproken tijdstip stem ik me vanuit mijn praktijk volledig op jou af. Daarvoor gebruik ik een foto van jou. Ook stem ik me af op de universele helende energie, op mijn gidsen en op het Wetend Veld, zodat de energie kan gaan stromen en eventuele buitenzintuiglijke informatie binnen kan komen.
Jij ontvangt de healing terwijl je thuis bezig bent of even lekker rustig zit of ligt. Even een rustmoment inbouwen voor jezelf tijdens het ontvangen van de healing is niet persé nodig, maar kan wel fijn zijn voor jou. Zo kun je je optimaal openstellen voor de energie.
Na afloop van de healing bel ik je op en bespreken we onze wederzijdse ervaringen, indrukken en bevindingen met elkaar.

HEALING MET INTUÏTIEVE WAARNEMINGEN OP AFSTAND
Inhoudelijk is deze healing gelijk aan de healing met intuïtieve waarnemingen zoals ik die aan cliënten geef
die in mijn praktijkruimte komen. Zie deze pagina
Het enige verschil is dat ik eventuele intuïtieve waarnemingen niet tijdens de healing met je bespreek, maar daarna, tijdens het telefonische nagesprek. Daarom duurt het nagesprek vaak wat langer dan tijdens een healing in mijn praktijkruimte.

Wel is het zo dat cliënten soms meer of krachtigere gevoelens en sensaties ervaren als ze de healing in mijn praktijkruimte ontvangen.

TARIEF:
Een healing met intuïtieve waarnemingen op afstand duurt ongeveer een uur en kost €55,-