Ilaninoor sessie

WAT IS ILAHINOOR?
Het woord Ilahinoor betekent “Goddelijk Licht”. Ilahinoor is een zeer krachtige, kosmische energie van een heel
hoge frequentie, die haar oorsprong vindt  in het oude Egypte. Ze werkt zowel op het fysieke lichaam als op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

WAT DOET ILAHINOOR?
Ilahinoor richt zich op het behandelen van de oorzaak van de klachten, niet op de symptomen ervan. Zo kan de energie de doorstroming in verschillende gewrichtspunten activeren en daarmee blokkades opheffen. Ook brengt ze de chakra’s in balans, stimuleert ze de samenwerking tussen beide hersenhelften, zorgt ze voor een goede aarding en draagt ze bij aan het bewust worden en verwerken van oud zeer. Ilahinoor verruimt het bewustzijn en bewerkstelligt een diepe ontspanning.
Daarnaast voedt en verlicht Ilahinoor-energie onze Aarde.

Ilahinoor verhoogt de frequentie van ons lichaam, zodat er verbinding met ons Hogere Zelf gemaakt kan worden en we steeds meer ons ware Zelf kunnen worden.

PRAKTISCH
De Ilahinoor sessie bestaat uit twee delen.
Tijdens het eerste deel zit je in een comfortabele stoel, daarna lig je op de behandeltafel.
Op de achtergrond klinkt rustgevende muziek. Geef je de voorkeur aan stilte, dan kan dat ook.
Tijdens de sessie werk ik zowel in je aura als direct op je lichaam, d.m.v. handposities en -opleggingen volgens de Ilahinoor methode. Op plaatsen waar je liever niet direct aangeraakt wordt, kan ik mijn handen ook iets boven je lichaam houden. 

ERVARINGEN
Ieder beleeft een Ilahinoorbehandeling op een eigen manier. Sommige mensen voelen warmte, kou, tintelingen of een kriebelig gevoel. Anderen voelen schokjes in hun lichaam of worden emotioneel. Soms geven cliënten aan dat ze niets bijzonders voelden tijdens een behandeling. Dat is allemaal normaal en oké.

Ook de ervaringen die mensen hebben ná de sessie zijn verschillend. In het algemeen voelen mensen zich diep ontspannen en licht. Ze ervaren dat er meer ruimte en rust is ontstaan en dat ze zich minder vermoeid voelen. Ook kan er sprake zijn van een helderheid; door de healing of door hetgeen via waarnemingen naar voren kwam, is er een bewustwording ontstaan waardoor er opeens meer inzicht is in/over een probleem.

Soms duurt het wat langer voordat je het effect van de sessie optimaal ervaart, omdat het proces nog in gang is. De sessie werkt nog dagen, soms zelfs weken na.

NAGESPREK
Een sessie wordt altijd afgesloten met een nagesprek, waarin je je ervaringen kunt delen en datgene wat naar voren kwam, besproken wordt. Ook geef ik je graag inzichten, adviezen en/of oefeningen voor thuis mee, die kunnen bijdragen aan het herstel van de innerlijke balans en aan het in stand houden daarvan. Zodat jij dichterbij jouw Zelf komt en meer vanuit jouw kracht en Hart kunt gaan leven. 

HEALING OP AFSTAND
Een healing kan ook op afstand gegeven worden. Meer informatie hierover lees je op deze pagina.

TARIEFeen Ilahinoor sessie duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten en kost € 69,-. 

Een healing vervangt nooit de arts, andere medisch hulpverleners of geneesmiddelen, maar kan wel ondersteunend werken in een proces.