Over mij

Hoi! Mijn naam is May, geboren in 1971, getrouwd met Frank, (bonus)moeder van onze vijf kinderen en oma van twee prachtige kleindochters. Ik ben een warm, gevoelig en empathisch mens. Eerlijkheid en openheid vind ik erg belangrijk, net als humor en oprechtheid. Ik hou van in de natuur zijn, wandelen, lezen en de Stilte opzoeken. Mijn passie is het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei en bewustwording, zodat zij tot volle bloei kunnen komen en kunnen leven vanuit hun hart en kracht; hun authentieke Zelf kunnen Zijn.

OMSLAG
Zo’n 30 jaar geleden kwam er een omslag in mijn leven. Een boek dat ik las over hooggevoeligheid opende me de ogen. Voelde ik me voorheen vaak vooral vreemd en anders dan anderen; nu besefte ik dat ik hooggevoelig was….wat een openbaring! Vanaf dat moment durfde ik meer te gaan luisteren naar mezelf; naar wat er in mij omging en leefde. Kon ik ook mijn ervaringen met uit mijn lichaam treden en met helderruikend- en helderhorendheid, die ik als kind vaak had, omarmen. Het begin van een prachtige reis naar verdieping in bewustzijn en het vormgeven aan mijn grote verlangen om mijn passie te Leven in een eigen praktijk.

OP REIS
Deze reis leidde me langs meerdere opleidingen, cursussen en trainingen op het gebied van healing, sjamanisme, reading en mediumschap. In 2010 was ik er klaar voor: ik richtte mijn eigen praktijk op, Gaia ZelfInZicht genaamd. Een kleinschalige praktijk, omdat ik toen nog werkte als leerkracht in het basisonderwijs. Het was één van de mijlpalen in mijn leven.

Mijn reis ging verder; de drang om meer te leren en me verder te ontwikkelen bleef. Inmiddels mag ik me Energetisch Therapeut en Reiki Master noemen, heb ik in juni 2022 een vierjarige opleiding reading en mediumschap afgerond en volg ik binnenkort een volgende training trance mediumschap.

BEING ONE
De opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd vormen, in combinatie met mijn intuïtie, innerlijk Weten en levenservaring, een gedegen basis voor mijn werkzaamheden binnen de praktijk. Bovendien hebben ze stuk voor stuk bijgedragen aan mijn persoonlijke groei en bewustwording. Er is een diep Weten in me, vanuit mijn Zelf,  dat alles één is. Dat Grote Geheel is altijd in dynamische balans, met Liefde als dragende kracht. Yin en yang. Dit Eenheidsbewustzijn leeft in mij, geeft basis en richting aan mijn leven en aan mijn werk binnen de praktijk.