Klankontspanning voor groepen

Een klankbad is een moment van intense rust en ontspanning. De klanken van diverse akoestische instrumenten dringen diep door in het lichaam en zorgen zo voor een subtiele innerlijke massage. De lichaamsenergie gaat beter stromen waardoor lichaam en geest meer in balans worden gebracht. Ook kunnen de klanken van de instrumenten je in een diepe ontspanning en meditatieve toestand brengen, waardoor er ruimte ontstaat voor het ontvangen van inzichten die je op dat moment nodig hebt in je leven. Zo ontstaat er een gevoel van intense rust. Je komt meer tot jeZelf.

AFSTEMMING
Een klankbad voor groepen verzorg ik samen met mijn partner Frank van Deijck  (Pad van groei). Tijdens deze sessie stemmen we ons af op de groep, zodat onze intuïtie ons vertelt welke klanken op welk moment mogen klinken.

INSTRUMENTEN
Voor het klankbad worden o.a. Tibetaanse klankschalen van verschillende grootte gebruikt. Elke schaal heeft een unieke, harmoniserende klank die inwerkt op je lichaam, je gevoelens, emoties en herinneringen. Verder wordt er gebruik maken van de gong, de oceandrum, de rainstick, koshi’s (windgongen), de sjamanendrum, tingsha’s (handcimbalen) en de sansula (duimpiano).

Na afloop is er alle tijd om rustig bij te komen. Onder het genot van een kop kruidenthee of een glas water is er de ruimte om ervaringen te delen.

DEELNEMEN
Wil je een klankbad in groepsverband ervaren? Neem dan contact op en schrijf je in. De data en locatie waarop deze sessies  plaatsvinden maken we tijdig bekend via deze website en via Facebook. Je kunt natuurlijk ook altijd de agenda raadplegen; deze vind je hier.

OP AANVRAAG
Een klankbad voor groepen kan ook op aanvraag verzorgd worden op onze vaste locatie voor groepen in Mook. Een klankbad op locatie behoort tevens tot de mogelijkheden. Het minimale aantal deelnemers is zes. Neem contact op met Being One voor overleg. 

TARIEF:
Een ontspannend klankbad in groepsverband kost €15,- p.p. 

Tarieven voor klankbaden op aanvraag  worden in onderling overleg vastgesteld.