Cursus Ilahinoor 

Een healing leren geven met de Ilahinoor energie? Dat kan!

Tijdens de cursus Ilahinoor leer je hoe je jezelf en een ander met deze krachtige energie kunt behandelen. Ook vertel ik je graag meer over de geschiedenis en de achtergronden van Ilahinoor. Natuurlijk wordt er veel geoefend, zodat je na de cursus meteen het geleerde in de praktijk kunt brengen.

WAT IS ILAHINOOR?
Het woord Ilahinoor betekent “Goddelijk Licht”. Ilahinoor is een zeer krachtige, kosmische energie van een heel hoge frequentie. De Ilahinoor-energie vindt zijn oorsprong in het oude Egypte; in een krachtig morfogenetisch veld dat aldaar werd gebruikt om het Goddelijk Licht in het menselijk lichaam te verankeren.

WAT DOET ILAHINOOR?
Ilahinoor-energie werkt zowel op het fysieke lichaam als op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Net als Reiki richt Ilahinoor zich op het behandelen van de oorzaak van de klachten, en niet op de symptomen ervan. Zo kan de energie de doorstroming in verschillende gewrichtspunten activeren en daarmee blokkades, zoals pijn, opheffen. Ook brengt ze de chakra’s in balans, stimuleert ze de samenwerking tussen beide hersenhelften, zorgt ze voor een goede aarding en draagt ze bij aan het bewust worden en verwerken van oud zeer. Ilahinoor verruimt het bewustzijn en bewerkstelligt een diepe ontspanning. lahinoor verhoogt de frequentie van ons lichaam, zodat er verbinding met ons Hogere Zelf gemaakt kan worden en we steeds meer ons ware Zelf kunnen worden. Daarnaast voedt en verlicht Ilahinoor-energie onze Aarde.

DE CURSUS
Om aan deze cursus deel te nemen hoef je geen specifieke vooropleiding of ervaring te hebben.

De volgende punten komen tijdens de cursus aan de orde:

  • De geschiedenis van Ilahinoor
  • Het energieveld rond het lichaam
  • De Merkaba
  • De Ilahinoor basisbehandeling en bijbehorende handposities
  • De basisbehandeling toepassen als zelfbehandeling
  • De diagonale Ilahinoor behandeling
  • Overdracht van de Ilahinoor energie op afstand

Natuurlijk wordt er ook veel geoefend, zodat je meteen praktische ervaring opdoet.

Je ontvangt een reader en een certificaat van deelname na afloop van de cursus.

De cursus Ilahinoor neemt één dag in beslag en kan zowel op individuele basis als in een groep (2 tot 4 deelnemers) gevolgd worden. Een smakelijke lunch, kruidenthee en iets lekkers zijn inbegrepen. Bij de lunch wordt natuurlijk rekening gehouden met eventuele dieetwensen.

DEELNEMEN
Voor meer informatie en/of overleg over de mogelijkheden voor een individuele cursus kun je contact met mij opnemen. Samen plannen we dan een geschikte datum.

Groepscursussen worden gegeven op één dag.
Data in 2024: 10 mei, 19 juli, 23 augustus, 4 oktober. Zie ook de agenda. 

Wil je je inschrijven? Neem dan contact met mij op.

TARIEF: jouw investering in een individuele cursus Ilahinoor bedraagt € 150,-.
Wil je de cursus liever in een groep (2 tot 4 personen) volgen, dan bedraagt jouw investering €120,-.