Reviews

Wat hebben anderen ervaren bij Being One?

John:
De Klank en Geur Bad sessie bij May was heel bijzonder. Na even landen, goede uitleg en mijn keuze van een geur, kon ik me heerlijk ontspannen. De keuze en wijze van klanken door May was fijn en voor mijn gevoel goed afgestemd. Het was een mooie reis en aanrader.

Beata:
Lieve May, bedankt voor de fijne en bijzondere Reiki 1 cursus! Het was een hele speciale ervaring die met veel liefde en warmte overgedragen wordt door een mooi persoon…
Liefs, Beata

 Jessica:
Tijdens de zwangerschap van mijn dochtertje kwam ik bij May, in haar praktijk. Ze behandelde mijn hele lichaam/energieveld, om tijdens mijn zwangerschap goed in balans te blijven. De behandelingen voelden heel rustgevend en als ik ergens op dat moment last van had, was dat binnen enkele dagen na de behandeling over.

Mijn dochtertje die toen in mijn buik zat, genoot lekker mee. Tijdens een behandeling, was May ten hoogte van mijn bovenbuik bezig met haar behandeling, ze raakte mij daar niet bij aan. De energie was zo fijn, dat mijn dochtertje zich helemaal omhoog duwde in mijn buik, om bij die helende energie te komen. Dit was een hele mooie ervaring.

 May kan ook een healing op afstand geven. Als ik, of een van mijn kinderen ergens last heeft, leg ik haar het probleem voor en dan gaat zij er d.m.v. een healing/meditatie mee aan de slag. Ik hoef zelf niks te doen. Als ze klaar is dan verteld ze me wat ze heeft doorgekregen en hoe lang het duurt voor het over is. Deze healings hebben mij al heel vaak geholpen.

Verder is ze een heel lieve aardige vrouw, die mensen heelt vanuit haar bezieling.

Marieke:
May is integer en betrouwbaar. Twee woorden die als eerste bij me opkomen als ik aan haar denk. Ze is nog veel meer maar dat is nu niet zo relevant denk ik.

Hulp bij verandering, bij stoppen met roken, daar ligt mijn ervaring met haar. Je zult uiteindelijk zelf moeten gaan begrijpen dat je voortaan niet-roker bent en daar naar handelen. Maar het kan zo moeilijk zijn, die periode dat je wel wilt stoppen maar zo veel last hebt van ontwenningsverschijnselen dat je snakt naar sigaretten en zo weer wilt beginnen.

May geeft je de kracht door te zetten, op momenten dat het zo moeilijk is weten dat je gesteund wordt is zo helpend! Niks zweverig gedoe, helemaal met twee voeten op de grond.

Voortaan voor altijd niet-roker!!

 Diane:
Ik heb altijd al ‘iets’ met sjamanisme gehad. In maart 2014 vertelde een medium mij dat mijn Innerlijke Gids of Geboortegids een oude, wijze sjamaan is. Ik voelde meteen dat dit klopte, omdat ik een sterke verbondenheid voel met deze Innerlijke Gids. Het medium tekende een dromenvanger en ik moest meteen denken aan het kleine rode dromenvangertje dat boven mijn bed hangt en dat op een bijzondere manier in mijn bezit is gekomen.

Sinds die tijd koesterde ik de wens om ooit een eigen dromenvanger te maken. Een grotere, waar ik mijn eigen energie en intentie in zou kunnen leggen. En die ik voor mijn raam kon hangen ter bescherming van mijn huis en mijn basale veiligheid. Ik ben op internet gaan zoeken en kwam op de site van May uit.

In februari 2015 was ik eraan toe om mijn eigen dromenvanger te gaan maken. Ik voelde meteen een gevoel van verbondenheid toen ik bij May binnenstapte. We lagen op dezelfde lijn, zo voelde het voor mij. Het was fijn om mij door haar te laten begeleiden en mijn eigen dromenvanger te maken. Zij leerde mij de techniek en wees mij erop dat het belangrijk was goed te voelen welke veertjes voor mijn dromenvanger bedoeld waren. Tijdens het creatieve proces heerste er een prettige sfeer, waarin genoeg ruimte was voor inspirerende gesprekken.

Inmiddels heeft de dromenvanger een mooi plekje voor mijn raam gekregen. Hij herinnert mij eraan dat ik mijzelf niet mag vergeten. Dat ik goed voor mijzelf mag blijven zorgen en niet mag vergeten ook te genieten en plezier te hebben. En dat het belangrijk is om in verbinding te blijven met mijn Innerlijke Gids en Mijn Intentie.

Helmie:
Ik kom graag bij May. Meestal ga ik in periodes naar haar als ik wel wat ondersteuning kan gebruiken. Ik kan me dan helemaal overgeven aan de sfeer van rust en vertrouwen. Tijdens een healing ontstaat er rust en worden inzichten aangereikt. Als ik aan May denk dan komen de volgende woorden naar boven…….rust, vertrouwen, integer en kracht. Een tijdje terug was ik bij May en ze reikte me intuïtief iets aan. Iedere keer als ik wel wat ondersteuning kan gebruiken heb ik houvast aan dat inzicht. Het geeft me kracht en vertrouwen. Dankjewel, May.

GOOGLE REVIEWS vind je op mijn Google Bedrijfspagina, klik hier.