Workshop Dromenvanger

Het zelf maken van een dromenvanger is een bijzonder proces. Je maakt jouw persoonlijke dreamcatcher en gaat tegelijk door een proces van bewustwording of transformatie. Wat er gebeurt is voor iedereen verschillend. Datgene wat je er toe bracht om jouw droomvanger te gaan maken komt naar voren, vraagt aandacht, een proces komt op gang of manifesteert zich. Tijdens de workshop begeleid ik je op alle fronten.

MATERIALEN
Omdat het maken van een dromenvanger zo’n krachtig proces is, is ervoor gekozen om materialen te gebruiken die van nature al krachtig zijn. Zo wordt er gewerkt met wilgenhout, echte veren van verschillende vogelsoorten en hertenleer.De dromenvangers worden gemaakt volgens de methode en de legende van de Lakota.

DEELNEMEN
Deze workshop kan zowel in groepsverband als op individuele basis gevolgd worden.
Voor meer informatie en/of overleg over individuele workshop kun je contact opnemen met mij. Samen kunnen we dan de workshop vormgeven en een geschikte datum ervoor prikken.

Neem je liever deel aan een groepsworkshop (maximaal vier personen), dan kan dat natuurlijk ook. Data worden van tevoren bekendgemaakt in de agenda en via Facebook.

Wist je dat de workshop Dromenvanger maken ook op locatie gegeven kan worden? Heb je interesse, neem dan contact op. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken.

TARIEF: een individuele workshop dromenvanger maken kost € 60,- p.p. De prijs voor het maken van een Dromenvanger in groepsverband bedraagt  €45,- p.p. Genoemde prijzen zijn inclusief alle basismaterialen, koffie/thee en iets lekkers. Eventuele extra materialen, zoals kralen van edelsteen en bijzondere veren, kunnen tijdens de workshop tegen een kleine meerprijs worden aangeschaft. Mocht je zelf materialen hebben die je graag in je Dromenvanger wilt verwerken, neem die dan gerust mee!