ILAHINOOR

WAT IS ILAHINOOR?
Het woord Ilahinoor betekent “Goddelijk Licht”. Ilahinoor is een zeer krachtige, kosmische energie van een heel hoge frequentie, die haar oorsprong vindt  in het oude Egypte. Ze werkt zowel op het fysieke lichaam als op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

De methode Ilahinoor is een healingmethode die, net als Reiki, veelal met handopleggingen werkt. Waar Reiki zich met name focust op de verticale energiestroom in het lichaam, richt Ilahinoor zich ook op de diagonale energiestroom.

WAT DOET ILAHINOOR?
Ilahinoor richt zich op het behandelen van de oorzaak van de klachten, niet op de symptomen ervan. Zo kan de Ilahinoorenergie de doorstroming in verschillende gewrichtspunten activeren en daarmee blokkades opheffen. Ook brengt ze de chakra’s in balans, stimuleert ze de samenwerking tussen beide hersenhelften, zorgt ze voor een goede aarding en draagt ze bij aan het bewust worden en verwerken van oud zeer. Ilahinoor verruimt het bewustzijn en bewerkstelligt een diepe ontspanning.

Daarnaast voedt en verlicht Ilahinoor-energie onze Aarde.

Ilahinoor verhoogt de frequentie van ons lichaam, zodat er verbinding met ons Hogere Zelf gemaakt kan worden en we steeds meer ons ware Zelf kunnen worden.