Het Transformatiespel

Het Transformatiespel is een laagdrempelig, lichtvoetig doch zeer diepgaand middel om naar jezelf te kijken; je bewust te worden van de manier waarop jij vormgeeft aan je leven en aan je levensomstandigheden. Het spel helpt je om te begrijpen waarom je dit zo doet, en stelt je in staat om veranderingen aan te brengen. Je ontdekt zowel je sterke kanten en kwaliteiten als je belemmerende patronen en overtuigingen, er worden inzichten aangeboden en je wordt ondersteund in het doorbreken van blokkades en het zien van nieuwe mogelijkheden, zodat je tot verdere persoonlijke groei kunt komen. Bewustwording, zelfontdekking, zelfinzicht en toename van zelfliefde en zelfacceptatie zijn de belangrijkste doelen van het Transformatiespel.

JOUW SPELDOEL
Het spel kan gespeeld worden met twee tot vier spelers, onder begeleiding van één of twee gecertificeerde spelbegeleiders. De speeltijd varieert van één dag tot een heel weekend. Als speler bepaal je van tevoren een persoonlijk Speldoel, dat je middels het Spel wilt bereiken. Soms gaat het om een levensvraag, waarin je inzicht wil verkrijgen. Het kan echter ook gaan om het bereiken van een bepaalde, gewenste situatie. De spelleider begeleidt je  hierbij, zodat het Speldoel zo helder mogelijk wordt geformuleerd. Vervolgens delen alle spelers delen hun speldoel met elkaar, waarna het Spel kan beginnen. Binnen de groep speelt ieder zijn/haar eigen spel. Het is geen kwestie van “Ik tegen de ander”, maar van “Ik met mezelf”, ondersteund door de ander. Openheid, samenwerking en interactie worden gestimuleerd. Spelers leren zo ook van elkaar, in een sfeer van intimiteit en vertrouwen.

JOUW LEVENSPAD
Op het spelbord loop je als speler je eigen Levenspad. Je beweegt je achtereenvolgens door vier niveaus: het fysieke, het emotionele, het mentale en het spirituele. Op elk niveau kom je zaken tegen die je helpen om jouw speldoel te bereiken. Het kan bijvoorbeeld gaan om het verkrijgen van inzicht, het ontdekken van belemmerende patronen en/of overtuigingen en het succesvol doorbreken daarvan, het leren vertrouwen op je eigen intuïtie, het gebruiken van je eigen vrije wil, het je bewust worden van kwaliteiten etc. Soms confronterend, soms aanmoedigend, maar altijd leidend tot persoonlijke groei. M.b.v. een scorekaart houden jij en je medespelers de voortgang van je Spel, en daarmee je eigen ontwikkeling, bij.

BEGELEIDING
Het Transformatiespel wordt bij Being One begeleid door Frank-Jan van Deijck ( Pad van Groei ) en mijzelf. Beide hebben we de zeer intensieve Transformation Game Facilitator Course in Findhorn (Schotland) gevolgd en met positief resultaat afgesloten. We mogen ons dus gecertificeerd spelbegeleiders noemen.

In principe wordt het Spel gespeeld in de praktijkruimte van Being One in Tilburg. In overleg kan ook voor een andere locatie gekozen worden.

TARIEVEN:

  • Eén dag het Transformatiespel spelen in de praktijkruimte in Tilburg: €107 per persoon, inclusief een lunch, koffie/thee/water en versnaperingen. Dagworkshops worden ruim van tevoren aangekondigd in de agenda en op Facebook, maar zijn ook op aanvraag te plannen. Neem dan contact op met mij.  
  • Een weekend het Transformatiespel spelen in de praktijkruimte in Tilburg: prijs in overleg. Neem aub contact op met mij.
  • Een dag of een weekend het Transformatiespel spelen op locatie: prijs in overleg. Neem aub contact op met May voor een passend aanbod.

Regelmatig biedt Being One kennismakingsworkshops aan m.b.t. het Transformatiespel, tegen een zeer voordelig tarief. Zie hiervoor de agenda en/of volg Being One op Facebook.