Healing met waarnemingen

Bij een healing wordt het energiesysteem in je lichaam en in je aura in balans gebracht, zodat je levensenergie weer vrijer kan gaan stromen. Het zelfhelende mechanisme van je lichaam wordt geactiveerd. Dat levert verlichting van klachten op. Ook kan er een proces op gang komen waarbij ingrijpende onverwerkte gebeurtenissen verwerkt kunnen worden, wat bijdraagt aan een betere balans van lichaam en geest.
Tijdens een healing gebeurt er wat er op dat moment gebeuren mag; wat jij op dat moment nodig hebt om dichterbij jouw authentieke en krachtige Zelf te komen en te Zijn vanuit jeZelf. 

In deze healing fungeer ik voor jou als kanaal voor universele levensenergie. Ook zet ik mijn lijntje met de spirituele wereld open, waardoor er regelmatig boodschappen of beelden bij me doorkomen. De mate waarin verschilt van persoon tot persoon. Ook hier geldt dat gebeurt wat op dat moment nodig is. Waarnemingen bespreek ik altijd met je, soms tijdens en soms na de healing.

PRAKTISCH
De healing wordt gegeven terwijl je op een comfortabele behandeltafel ligt of, als dat fijner voor je is, op een gemakkelijke stoel zit. Op de achtergrond klinkt rustgevende muziek. Tijdens de healing werk ik met handopleggingen, waarbij ik me afstem op de kosmos en op jou en me laat leiden. Op plaatsen waar je liever niet direct aangeraakt wordt, kan ik mijn handen ook iets boven je lichaam houden. Intieme aanrakingen worden natuurlijk vermeden. Ook werk ik met mijn handen in het energieveld rondom je lichaam; je aura.
Soms voel ik dat het gewenst is om edelstenen, de Ankh of een klankschaal te gebruiken tijdens de healing. Dat zal ik dan ook doen.

HOE WORDT EEN HEALING ERVAREN?
Ieder ervaart een healing op zijn/haar eigen manier. Sommige mensen voelen warmte, kou, tintelingen of een kriebelig gevoel. Anderen voelen schokjes in hun lichaam of worden emotioneel. Soms geven cliënten aan dat ze niets bijzonders voelden tijdens een behandeling. Dat is allemaal normaal en oké.

Ook de ervaringen die mensen hebben ná een healing zijn verschillend. In het algemeen voelen mensen zich na een sessie meer ontspannen en licht. Ze ervaren dat er meer ruimte en rust is ontstaan en dat ze zich minder vermoeid voelen. Ook kan er sprake zijn van een helderheid; door de healing of door hetgeen via waarnemingen naar voren kwam, is er een bewustwording ontstaan waardoor er opeens meer inzicht is in/over een probleem.

Soms duurt het wat langer voordat je het effect van de healing optimaal ervaart, omdat het proces nog in gang is. Een healing werkt nog dagen, soms zelfs weken na.

NAGESPREK
Een healingsessie wordt altijd afgesloten met een nagesprek, waarin je je ervaringen kunt delen en datgene wat naar voren kwam, besproken wordt. Ook geef ik je graag inzichten, adviezen en/of oefeningen voor thuis mee. Deze kunnen bijdragen aan het herstel van de innerlijke balans en aan het in stand houden daarvan. Zodat jij dichterbij jouw Zelf komt en meer vanuit jouw kracht en Hart kunt gaan leven. 

HEALING OP AFSTAND
Een healing kan ook op afstand gegeven worden. Meer informatie hierover lees je op deze pagina

TARIEF: een healing met waarnemingen duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten,  en kost € 60,-. Bij uitloop langer dan een kwartier nemen de kosten met €15,- per 15 minuten toe. 

Een healing vervangt nooit de arts, andere medisch hulpverleners of geneesmiddelen, maar kan wel ondersteunend werken in een proces.