Being One Sessie

(Voorheen Healing met waarnemingen)

WAT IS HEALING?
Healing zorgt voor meer balans in je energiesysteem, zodat je levensenergie weer vrijer kan gaan stromen. Het zelfhelende mechanisme van je lichaam wordt geactiveerd. Dat levert verlichting van klachten op. Ook kan er een proces op gang komen waarbij ingrijpende onverwerkte gebeurtenissen verwerkt kunnen worden, wat bijdraagt aan een betere balans van lichaam en geest. Rust, ruimte, inzicht en bewustwording kan ontstaan.
Tijdens een healing gebeurt er wat er op dat moment gebeuren mag; wat jij nodig hebt om bij jouw authentieke en krachtige Zelf te komen en te Zijn vanuit jeZelf. 

BEING ONE SESSIE
In deze sessie komen elementen van Reiki, Ilahinoor, Sjamanistische healing en magnetiseren samen. Tijdens de sessie werk ik met handopleggingen, waarbij ik me afstem op jou en de kosmos. Door mijn lijntje met de spirituele wereld open te zetten kunnen er ook boodschappen bij me doorkomen die voor jou bestemd zijn. Dat kunnen gevoelens, beelden, woorden of klanken zijn. De mate waarin verschilt van persoon tot persoon. Deze waarnemingen bespreek ik altijd met je.

PRAKTISCH
De sessie wordt gegeven terwijl je op een comfortabele behandeltafel ligt of op een gemakkelijke stoel zit, als dat fijner voor je is. Op de achtergrond klinkt rustgevende muziek. Geef je de voorkeur aan stilte, dan kan dat natuurlijk ook. Nadat ik me afgestemd heb, begin ik met handoplegging. Op plaatsen waar je liever niet direct aangeraakt wordt, kan ik mijn handen ook iets boven je lichaam houden. Intieme aanrakingen worden natuurlijk vermeden. Ook werk ik met mijn handen in het energieveld rondom je lichaam; je aura.
Soms voel ik dat het gewenst is om edelstenen, de sjamenendrum, een Ankh of een klankschaal te gebruiken tijdens de healing. 

ERVARINGEN
Ieder ervaart de Being One sessie op zijn/haar eigen manier. Sommige mensen voelen warmte, kou, tintelingen of een kriebelig gevoel. Anderen voelen schokjes in hun lichaam of worden emotioneel. Soms geven cliënten aan dat ze niets bijzonders voelden tijdens een behandeling. Dat is allemaal normaal en oké.

Ook de ervaringen die mensen hebben ná de sessie zijn verschillend. In het algemeen voelen mensen zich meer ontspannen en licht. Ze ervaren dat er meer ruimte en rust is ontstaan en dat ze zich minder vermoeid voelen. Ook kan er sprake zijn van een helderheid; door de healing of door hetgeen via waarnemingen naar voren kwam, is er een bewustwording ontstaan waardoor er opeens meer inzicht is in/over een probleem.

Soms duurt het wat langer voordat je het effect van de sessie optimaal ervaart, omdat het proces nog in gang is. De sessie werkt nog dagen, soms zelfs weken na.

NAGESPREK
Een sessie wordt altijd afgesloten met een nagesprek, waarin je je ervaringen kunt delen en datgene wat naar voren kwam, besproken wordt. Ook geef ik je graag inzichten, adviezen en/of oefeningen voor thuis mee. Deze kunnen bijdragen aan het herstel van de innerlijke balans en aan het in stand houden daarvan. Zodat jij dichterbij jouw Zelf komt en meer vanuit jouw kracht en Hart kunt gaan leven. 

HEALING OP AFSTAND
Een healing kan ook op afstand gegeven worden. Meer informatie hierover lees je op deze pagina

TARIEF: een healing met waarnemingen duurt ongeveer 1 uur en kost € 69,-. 

Een healing vervangt nooit de arts, andere medisch hulpverleners of geneesmiddelen, maar kan wel ondersteunend werken in een proces.