Healing met de sjamandrum

Een healing met een sjamanendrum is een bijzondere en krachtige ervaring.  Een moment helemaal voor jou alleen, afgestemd op wat er op dat moment voor jou nodig is en mag gebeuren. Terwijl jij comfortabel op de behandeltafel ligt of in een fijne stoel zit, stem ik me af op jou, in diep contact met mijn healingdrum.  Even later begint de drum te klinken en begint de healing. De drum neemt me mee op reis en laat me voelen welke klanken, ritmes en melodieën jouw lichaam nodig heeft.

WAT DOET EEN DRUMHEALING VOOR JOU?
De drum neemt ook jóu mee op reis. Door open te staan voor de klanken en je erdoor mee te laten nemen, kunnen deze diep in je lichaam doordringen.  Daar zorgen ze voor een innerlijke massage, waardoor blokkades in je lichaam kunnen verminderen of verdwijnen en (bewust of onbewust) onderdrukte emoties voelbaar worden en losgelaten kunnen worden.  Je lichaamsenergie gaat hierdoor weer vrij(er) stromen. Ook kunnen de klanken en ritmes van de drum je in een diepe ontspanning en meditatieve toestand brengen, waardoor er ruimte ontstaat voor het ontvangen van inzichten die je op dat moment nodig hebt in je leven.

Een drumhealing brengt lichaam en geest weer in balans. Je kunt erop vertrouwen dat je systeem precies weet wat het met de klanken moet doen. Dus laat los en ervaar!

NAGESPREK
Een drumhealingsessie wordt altijd afgesloten met een gesprek, waarin ruimte is voor het delen van ervaringen en datgene wat naar voren kwam, besproken wordt. Ook geef ik je graag inzichten, adviezen en/of oefeningen voor thuis mee. Deze kunnen bijdragen aan het herstel van de innerlijke balans en aan het in stand houden daarvan. Zodat jij dichterbij jouw Zelf komt en meer vanuit jouw kracht en hart kunt gaan leven.

TARIEF: Een drumhealing neemt 30 tot 45 minuten in beslag en kost €30,-. Bij uitloop na 45 minuten nemen de kosten met €15,- per 15 minuten toe.

Een drumhealing vervangt nooit de arts, andere medisch hulpverleners of geneesmiddelen, maar kan wel ondersteunend werken in een proces.