Reviews Transformatiespel

John: Het transformatiespel kende ik niet en was nieuwsgierig wat het mij zou brengen. May was spelleider en Frank-Jan maakte aantekeningen en vulde May mooi aan gedurende het spel. Met liefde en toewijding wisten ze ook een veilige omgeving te creëren, zodat ik me helemaal op mijn gemak voelde en me open kon opstellen. De uitleg was duidelijk en stap voor stap werden we meegenomen in het spel. Naast bewaking van de spelregels bleef May ook goed voelen of en waar er nog iets nodig was, zodat er nog meer verdieping ontstond. Heel bijzonder hoe de inzichten, en dat wat op dat moment nodig was, zich toonden in het spel. Ik kon veel dingen plaatsen wat mede zorgde voor bewustwording. Ook fijn was de feedback van alle aanwezigen. Ook wat door de andere deelnemers gedeeld werd gaf soms inzichten voor mezelf. Bij mij heeft het spel gezorgd voor mooie inzichten en in de dagen na het spel een diepe transformatie op gang gebracht, waardoor ik een oude belemmerende overtuiging kon loslaten en een diepe pijn helen. Ik ben dankbaar voor de mooie ervaringen met het transformatiespel en kan het iedereen aanraden, die op zoek is naar wat je belemmerd, inzichten en bewustwording over jezelf.

Annita: Mijn ervaringen met het Transformatiespel. Twee keer heb ik het, onder de meer dan fijne begeleiding, van May mogen spelen. Beide keren, een bijzondere ervaring. Wonderlijk, hoe de informatie klopt en er weer puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Hoe je antwoord krijgt op je gestelde vraag. Bevestiging, nieuwe inzichten. Je kracht(en), belemmering(en), pijnpunten. Maar mooi, hoe je handreikingen krijgt om daar met hulp van de engelen aan te gaan werken Beide keren heb ik het met twee personen gespeeld. Voor een workshop van een dag, heb ik dat als erg prettig ervaren. Bijzonder ook wat je daarbij voor  elkaar kunt betekenen. Kortom: waardevol, inspirerend en helend. Bedankt May, liefs Annita xxx

Jane Alexander: Aanvankelijk sceptische journaliste beschrijft haar positieve ervaring in een Engelstalig  Krantenartikel en is zeer verbaasd over de inzichten die het transformatiespel haar heeft gebracht: “Bordspel dat beloofd uw leven te veranderen.” Het transformatie spel® bedacht in de jaren zeventig, geniet van een Renaissance”, “Sinds ze meer dan een maand geleden het transformatiespel heeft gespeeld, is haar carrière getransformeerd.”

Marie-Jose: Ik wist totaal niet wat ik me moest voorstellen bij het transformatie spel maar ik was zeer nieuwsgierig en benieuwd naar wat het spel me zou brengen. Het is vooral de combinatie van het spel en de manier waarop jullie dit begeleiden wat mij aanspreekt. Heel mooi om te zien hoe jullie het spel op de juiste manier willen doen en volgens de juiste methodiek, maar ook de combinatie van het spel en de mogelijkheden en het toepassen van je eigen gevoel. Gewoon om te kijken of het wel klopt. Zeer bijzonder om te ervaren wat ik als deelnemer krijg, het klopt voor mijn gevoel exact met de vraag die ik aan het spel gesteld heb. Of het nu het engelenkaartje is of het bewustzijnskaartje, het past bij mij. Ook de belemmeringen geven mij inzichten die ik kan erkennen en waar ik aan kan werken. Maar naast inzichten over mijzelf gaf dit spel en jullie toevoegingen mij ook inzichten over de andere deelnemers die zeer waardevol zijn. Het raakt me om te zien wat er gebeurd met de deelnemers en hoe warm en liefdevol de omgeving is, waarin dit allemaal mag zijn en kan gebeuren. Heel veel respect hoe jullie deze veilige omgeving creëren. Jullie samenwerking maakt het spel een kloppend geheel. Het zorgt voor de juiste man-vrouw balans, de verschillende inzichten (soms aangevuld door May en dan door Frank-Jan) en de verschillende interpretaties (soms wat de een voelt en wat de ander denkt of andersom). Dit in combinatie met de omgeving, tussen de klankschalen en de tuin met het medicijnwiel en de heerlijke lunch maken het helemaal compleet. Bedankt voor deze mooie dag en ik kan het iedereen aanraden om dit eens een keer te mogen ervaren!!