Cursus voor vrouwen

Samen met mijn vriendin en collega Willeke Gronenschild heb ik een cursus ontwikkeld speciaal voor vrouwen.
Een cursus om beperkingen uit het verleden vaarwel te zeggen en je werkelijke plek op aarde te claimen! Om te gaan staan voor wie jij bent, zodat je jouw verlangen gaat leven en er niet enkel over hoeft te dromen.
Via meditaties, rituelen en vrouwencirkels staan we stil bij datgene wat jou tot nu toe beperkt heeft om de weg vrij te maken voor nieuwe keuzes. Vervolgens ga je de weg daadwerkelijk vrij maken om de nieuwe mogelijkheden te zien om actie te kunnen ondernemen. Een pad vol prachtige ervaringen die voor jou klaar liggen!
Naast bovenstaande zullen we een visionboard maken op basis van het medicijnwiel, we maken een droomvanger en je gaat een nieuw verhaal schrijven voor het pad dat je wilt bewandelen.
Dit alles heeft een sjamanistische inslag en veel zal in de natuur plaats vinden. De laatste bijeenkomst zullen we een ritueel doen om jouw plek vorm te geven en te bekrachtigen zodat je de tools hebt om deze plek in te gaan nemen. Je gaat datgene manifesteren wat je wel wilt!
De cursus is in de vorm helemaal klaar, en wij zijn er meer dan klaar voor!
We zullen de cursus aan gaan bieden zo gauw het kan (Corona richtlijnen), voor een kleine groep vrouwen die innerlijk een JA voelen.

Ben jij klaar voor het loslaten van beperkingen uit jouw verleden en wil je een nieuw verhaal schrijven voor jezelf en de volgende generatie? Hou dan de agenda en de Facebookpagina van Being One in de gaten om op de hoogte te blijven.